Dani Oțil, întâlnire neașteptată cu ursul. Ce a declarat Prezentatorul de la Antena 1: „Nici nu știu cum să abordez acest subiect”

18 07. 2024, 09:30

Dani Oțil a povestit despre cum s-a întâlnit cu ursul într-o pădure. Prezentatorul a trăit clipe de panică intensă atunci când a văzut că animalul sălbatic se apropie de el. Iată ce a declarat acesta!

În urma incidentului nefericit care a avut loc la Jepii Mici, în care o tânără a fost omorâtă de un urs, Dani Oțil a dezbătut acest subiect în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” și a vorbit despre momentul în care el s-a întâlnit cu un urs.

Dani Oțil, despre întâlnirea neașteptată cu ursul

Dani spune că sunt din ce în ce mai mulți urși printre noi, dar nu se simte în măsură să își dea cu părerea despre acest fapt:

„Nici nu știu cum să abordez acest subiect, pentru că de când am văzut știrile cu ursul mi-am adus aminte că pentru noi, oamenii de pădure, știrile astea sunt mult mai dese și mai vechi (…) Sunt tot mai mulți urși în pădurile noastre și sunt tot mai apropiați de om, dar nu sunt eu în măsură să povestesc lucrurile astea, pentru că există oameni care trăiesc printre ei și se pricep mai bine”

Clipe de panică pentru prezentator la întâlnirea cu ursul

Prezentatorul a mărturisit scenele prin care a trecut atunci când se afla într-o pădure, foarte aproape de o cabană cunoscută din România. Dani Oțil susține că el este cel vinovat, pentru că a speriat ursul.

„Sunt, statistic vorbind, printre puținii sportivi din Români atinși real de urs. Ursul lovește cu umărul, nu știu dacă știți treaba asta. Nu neapărat mușcă, vrea să te dea întâi jos și după aia să… Mă rog, am trecut prin treaba asta numai pentru că am speriat ursul care se plimba împreună cu puiul. Consider că eu am greșit aici, nu neapărat el. Problema este că treaba asta se întâmpla la mai puțin de un kilometru de o cabană foarte cunoscută din România”

 

Sursă foto: social media